Tong Picasso
Aan de slag
Sliptongen kruiden met zout en peper. Bloem op plat bord strooien. Sliptongetjes een voor een door bloem wentelen. In grote koekenpan boter verhitten en sliptongen in 6-7 minuten goudbruin bakken, halverwege keren. Sliptongen uit pan nemen, op warme serveerschaal leggen en warmhouden. Bakvet afblussen met citroensap en gember erdoor roeren. Fruit in pan leggen en kort verwarmen. Fruit naast sliptong scheppen en bestrooien met munt. Lekker met saffraanrijst en geroosterde amandelen.
Tong Picasso
hoofdgerecht
null personen
230 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Sliptongen kruiden met zout en peper. Bloem op plat bord strooien. Sliptongetjes een voor een door bloem wentelen. In grote koekenpan boter verhitten en sliptongen in 6-7 minuten goudbruin bakken, halverwege keren. Sliptongen uit pan nemen, op warme serveerschaal leggen en warmhouden. Bakvet afblussen met citroensap en gember erdoor roeren. Fruit in pan leggen en kort verwarmen. Fruit naast sliptong scheppen en bestrooien met munt. Lekker met saffraanrijst en geroosterde amandelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
8 sliptongen
4 eetlepels bloem
2 eetlepels boter
½ citroen
1 cm verse gemberwortel
½ bakje verse ananas
1 kiwi
4 grote aardbeien
8 pitloze blauwe druiven
½ zakje verse munt