Nectarinesalade met surimi
Aan de slag
Boen nectarines schoon, halveer en draai beide helften langs pit los. Snijd nectarinehelften (ongeschild) in flinterdunne plakjes. Klop in kom dressing van citroensap, olie en wijn. Roer koriander en sjalot erdoor en breng op smaak met zout en tabaso. Rangschik plakjes nectarine dakpansgewijs op vier borden. Knip tuinkers los. Snijd surimisticks in stukjes. Verdeel tuinkers en surimi over nectarinecirkels en besprenkel met dressing.
Nectarinesalade met surimi
voorgerecht
null personen
135 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Boen nectarines schoon, halveer en draai beide helften langs pit los. Snijd nectarinehelften (ongeschild) in flinterdunne plakjes. Klop in kom dressing van citroensap, olie en wijn. Roer koriander en sjalot erdoor en breng op smaak met zout en tabaso. Rangschik plakjes nectarine dakpansgewijs op vier borden. Knip tuinkers los. Snijd surimisticks in stukjes. Verdeel tuinkers en surimi over nectarinecirkels en besprenkel met dressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 nectarines
4 el citroensap
2 el witte wijn
2 el traditionele olijfolie
4 takjes verse koriander
1 sjalot
1 mespunt groene tabasco
1 zakje tuinkers
1 bakje surimisticks