Spinaziepannenkoeken met hüttenkäse
Aan de slag
Spinazie ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Beslag maken van pannenkoekenmix, ei, helft van spinazie en melk. In grote koekenpan 1 el olie verhitten en van beslag 4 grote pannenkoeken bakken. Gebakken pannenkoeken warmhouden. Intussen rest van spinazie verhitten en mengen met hüttenkäse. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten wassen, in plakjes snijden en mengen met dressing. Pannenkoeken op borden leggen, spinaziemengsel erop scheppen en dubbelklappen. Serveren met tomatensalade.
Spinaziepannenkoeken met hüttenkäse
hoofdgerecht
null personen
440 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Spinazie ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Beslag maken van pannenkoekenmix, ei, helft van spinazie en melk. In grote koekenpan 1 el olie verhitten en van beslag 4 grote pannenkoeken bakken. Gebakken pannenkoeken warmhouden. Intussen rest van spinazie verhitten en mengen met hüttenkäse. Op smaak brengen met zout en peper. Tomaten wassen, in plakjes snijden en mengen met dressing. Pannenkoeken op borden leggen, spinaziemengsel erop scheppen en dubbelklappen. Serveren met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 pak bladspinazie deelblokjes
½ pak meergranen pannenkoekmix
1 ei
400 ml halfvolle melk
4 eetlepels zonnebloemolie
1 beker hüttenkäse
6 tomaten
6 eetlepels balsamicodressing