Wraps met romige zalm
Deze wraps misstaan op geen enkele hightea of picknick. Kijk op de verpakking hoe je ze het handigst oprolt.
Aan de slag
Maak de broccoli schoon, verdeel in kleine roosjes en snijd de steel in stukjes. Kook de broccoli in een bodempje water in 5 min. beetgaar.
Meng de salade met de dressing.
Laat de maïs uitlekken. Laat de zalm uitlekken en verwijder de graatjes en het vel. Verwarm de broccoli, maïs, zalm en roomkaas in een pan op laag vuur door en door. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing. Vul met zalmmengsel, rol op en halveer. Leg op elk bord drie halve wraps en serveer met salade.
Wraps met romige zalm
Deze wraps misstaan op geen enkele hightea of picknick. Kijk op de verpakking hoe je ze het handigst oprolt.
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Maak de broccoli schoon, verdeel in kleine roosjes en snijd de steel in stukjes. Kook de broccoli in een bodempje water in 5 min. beetgaar.
Meng de salade met de dressing.
Laat de maïs uitlekken. Laat de zalm uitlekken en verwijder de graatjes en het vel. Verwarm de broccoli, maïs, zalm en roomkaas in een pan op laag vuur door en door. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing. Vul met zalmmengsel, rol op en halveer. Leg op elk bord drie halve wraps en serveer met salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
300 g broccoli
100 g krulslamelange
6 el Thousand Islands sladressing
300 g mais in blik
426 g roze zalm in blik
125 g verse roomkaas met kruiden
260 g tortillawraps