Roodfruitcoupe met witte-chocoladeroom
Aan de slag
In kom aardbeien, frambozen en bramen voorzichtig door elkaar scheppen. Boven steelpan 100 g chocolade in stukjes breken. Steelpan in pan met kokend water hangen en chocolade al roerend laten smelten. In andere kom slagroom bijna stijf kloppen. Gesmolten chocolade er voorzichtig door spatelen. Van rest van chocolade met dunschiller krullen schaven. Yoghurt over vier coupes verdelen en fruit erop leggen. Chocoladeroom erop scheppen. Garneren met chocoladekrullen.
Roodfruitcoupe met witte-chocoladeroom
nagerecht
null personen
500 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In kom aardbeien, frambozen en bramen voorzichtig door elkaar scheppen. Boven steelpan 100 g chocolade in stukjes breken. Steelpan in pan met kokend water hangen en chocolade al roerend laten smelten. In andere kom slagroom bijna stijf kloppen. Gesmolten chocolade er voorzichtig door spatelen. Van rest van chocolade met dunschiller krullen schaven. Yoghurt over vier coupes verdelen en fruit erop leggen. Chocoladeroom erop scheppen. Garneren met chocoladekrullen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
250 g aardbeien
250 g frambozen
125 g bramen
150 g witte chocolade
125 ml slagroom
500 ml roomyoghurt aardbei
Dit heb je nodig
dunschiller