Champignonsoep met tartaarballetjes
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen en ciabatta volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Bieslook fijnknippen. Tartaar met zout, peper en helft van bieslook op smaak brengen. Kleine soepballetjes draaien. In soeppan olie verhitten en roerbakmix 5 min. bakken. Bouillon en 1 liter water toevoegen en aan de kook brengen. Tuinboontjes en tartaarballetjes toevoegen en soep 10 min. koken. Met zout en peper op smaak brengen en met rest van bieslook bestrooien. 5. Soep met brood serveren. Lekker met kruidenboter.
Champignonsoep met tartaarballetjes
hoofdgerecht
null personen
395 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen en ciabatta volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Bieslook fijnknippen. Tartaar met zout, peper en helft van bieslook op smaak brengen. Kleine soepballetjes draaien. In soeppan olie verhitten en roerbakmix 5 min. bakken. Bouillon en 1 liter water toevoegen en aan de kook brengen. Tuinboontjes en tartaarballetjes toevoegen en soep 10 min. koken. Met zout en peper op smaak brengen en met rest van bieslook bestrooien. 5. Soep met brood serveren. Lekker met kruidenboter.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 ciabatta
1 zakje verse bieslook
200 g rundertartaar
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak roerbakmix
200 g tuinbonen
1 pot bouillon met rundvlees