Gegrilde vismix
Aan de slag
Bestrijk de barbecuespiesen dun met citroenolie. Snijd de tonijn en de zalm in grove stukken en rijg ze om en om met de gamba's aan de spiesen. Gril ze 10-15 minuten (als de gamba's donkerroze kleuren, zijn ze gaar). Roer de kappertjes en de dille door de yoghurt en breng het geheel op smaak met zout en (versgemalen) peper. Serveer de yoghurtsaus bij de visspiesen.
Gegrilde vismix
hoofdgerecht
null personen
390 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bestrijk de barbecuespiesen dun met citroenolie. Snijd de tonijn en de zalm in grove stukken en rijg ze om en om met de gamba's aan de spiesen. Gril ze 10-15 minuten (als de gamba's donkerroze kleuren, zijn ze gaar). Roer de kappertjes en de dille door de yoghurt en breng het geheel op smaak met zout en (versgemalen) peper. Serveer de yoghurtsaus bij de visspiesen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 el citroenolie
1 pak tonijnsteak
1 pak zalm
1 zak gamba's
2 el kappertjes
1 el verse dille
100 ml yoghurt
Dit heb je nodig
barbecuespiesen
barbecue