Zomerfruit-kwarkdesserttaartje
bewaar
bewaar

Zomerfruit-kwarkdesserttaartje

Iets vieren doe je met dit fris en fruitige gebak van Hollandse bodem!

40 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Laat de blaadjes gelatine in ruim koud water een paar min. weken tot ze helemaal zacht zijn. Meng de kwark met de suiker. Knijp de gelatine uit en los op in een kommetje kokend water. Roer de gelatine door de kwark.

Meng ⅓ van de kwark met de cruesli en verdeel over de bodem van een kleine springvorm. Meng de rest van de kwark met de bevroren vruchten. Verdeel over de cruesli, stijk het glad en laat minimaal 60 min. in de koelkast staan. Haal een mes langs de rand tussen het kwarkmengsel en springvorm. Verwijder de springvormring en snijd de taart in punten.

Gelatine verwerken

Instructievideo - 01:12 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zomerfruit-kwarkdesserttaartje

Iets vieren doe je met dit fris en fruitige gebak van Hollandse bodem!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig