Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
Aan de slag
Rijst met zout koken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schnitzel in dunne reepjes snijden. Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en kleiner snijden. Bestrooien met zout en versgemalen peper. In braadpan boter verhitten. Reepjes vlees in ca. 2 minuten bruin bakken. Paddestoelen toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Stroganoffsaus erdoor roeren en geheel goed doorwarmen. Rijst erbij geven.
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rijst met zout koken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schnitzel in dunne reepjes snijden. Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en kleiner snijden. Bestrooien met zout en versgemalen peper. In braadpan boter verhitten. Reepjes vlees in ca. 2 minuten bruin bakken. Paddestoelen toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Stroganoffsaus erdoor roeren en geheel goed doorwarmen. Rijst erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
75 g meergranenrijst
1 kalfsschnitzel
1 bakje paddestoelenmelange
20 g boter of margarine
½ zakje stroganoffsaus
Dit heb je nodig
keukenpapier