Chocoladeijs met verse mangosaus
Aan de slag
Rooster het amandelschaafsel al omscheppend in een droge koekenpan op halfhoog vuur lichtbruin. Laat op een bord afkoelen. Pureer de mango met het sinaasappel- en citroensap met de staafmixer. Verdeel het ijs over 4 schaaltjes of diepe borden. Schenk de mangosaus eromheen. Strooi de amandelen erover.
Chocoladeijs met verse mangosaus
nagerecht
null personen
426 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rooster het amandelschaafsel al omscheppend in een droge koekenpan op halfhoog vuur lichtbruin. Laat op een bord afkoelen. Pureer de mango met het sinaasappel- en citroensap met de staafmixer. Verdeel het ijs over 4 schaaltjes of diepe borden. Schenk de mangosaus eromheen. Strooi de amandelen erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 bakje amandelschaafsel
1 mango
1 sinaasappel
2 el citroensap
½ bak chocolade roomijs
Dit heb je nodig
staafmixer