Shoarmapizza met knoflooksaus
Je kunt het in een broodje eten, maar op een pizza is shoarma ook heel lekker. De saus mag natuurlijk niet ontbreken.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de groenten in een ruime pan met kokend water 3 min. Giet af en laat goed uitlekken.
Vet de bakplaat in. Rol het pizzadeeg op de bakplaat los en trek uit tot de lap zo groot is als de bakplaat. Bestrijk het deeg met de tomatensaus uit de verpakking. Verdeel hierover de diepvriesgroenten en het shoarmavlees. Strooi de kaas erover. Bak in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Maak de tomaten schoon, snijd in partjes en meng met 2 el. knoflooksaus. Snijd de pizza in stukken en serveer met de knoflooksaus en tomatensalade.
Shoarmapizza met knoflooksaus
Je kunt het in een broodje eten, maar op een pizza is shoarma ook heel lekker. De saus mag natuurlijk niet ontbreken.
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de groenten in een ruime pan met kokend water 3 min. Giet af en laat goed uitlekken.
Vet de bakplaat in. Rol het pizzadeeg op de bakplaat los en trek uit tot de lap zo groot is als de bakplaat. Bestrijk het deeg met de tomatensaus uit de verpakking. Verdeel hierover de diepvriesgroenten en het shoarmavlees. Strooi de kaas erover. Bak in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Maak de tomaten schoon, snijd in partjes en meng met 2 el. knoflooksaus. Snijd de pizza in stukken en serveer met de knoflooksaus en tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
450 g diepvries Italiaanse roerbakgroente
600 g pizzadeeg met tomatensaus
250 g shoarmavlees
150 g geraspte kaas voor pizza
500 g tomaten
260 ml knoflooksaus