Haringhapje
Aan de slag
Rasp de gember fijn (of pers de gember uit in een knoflookpers). Snijd elke haring in 10 stukjes en schep ze om met de gemberrasp. Laat de haringstukjes minimaal 30 minuten in de koelkast marineren. Prik een stukje haring met een stukje radijs en een stukje bosui op een cocktailprikker. Serveer met sojasaus.
Haringhapje
null personen
85 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Rasp de gember fijn (of pers de gember uit in een knoflookpers). Snijd elke haring in 10 stukjes en schep ze om met de gemberrasp. Laat de haringstukjes minimaal 30 minuten in de koelkast marineren. Prik een stukje haring met een stukje radijs en een stukje bosui op een cocktailprikker. Serveer met sojasaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 cm gemberwortel
2 haringen
5 radijsjes
2 bosuitjes
2 eetlepels Japanse sojasaus
Dit heb je nodig
cocktailprikkers