Irish stew
Aan de slag
Verhit de olie in een soeppan en braad hierin de stukjes vlees rondom aan. Schenk er 1 liter water bij, voeg het bouillonblokje en de laurierblaadjes toe en breng het geheel aan de kook. Laat het vlees minimaal 4 uur op laag vuur zachtjes koken. Voeg het laatste uur de peen, de koolraap en de ui toe en kook de laatste 30 minuten de aardappelen mee. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi voor gebruik met de bosui.
Irish stew
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
40 min. bereiden
240 min. wachten
Aan de slag
Verhit de olie in een soeppan en braad hierin de stukjes vlees rondom aan. Schenk er 1 liter water bij, voeg het bouillonblokje en de laurierblaadjes toe en breng het geheel aan de kook. Laat het vlees minimaal 4 uur op laag vuur zachtjes koken. Voeg het laatste uur de peen, de koolraap en de ui toe en kook de laatste 30 minuten de aardappelen mee. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi voor gebruik met de bosui.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
3 eetlepels olie
500 g riblappen
1 vleesbouillontablet
2 laurierblaadjes
½ bos bospeen
150 g koolraap
2 (rode) uien
500 g aardappels
1 zakje bosuitjes