Kabeljauwstoof met boontjes
Aan de slag
Bevroren vis in stukken snijden. Aardappelen schillen en in vieren snijden. Aardappelen in ruim water met zout opzetten en aan de kook brengen. Na 15 min. koken boontjes toevoegen en nog 5 min. koken. Afgieten, terug in pan doen en saus toevoegen. Weer aan de kook brengen. Stukjes vis toevoegen en voorzichtig in ca. 4 min. in saus gaar laten worden. Dille fijnknippen. Stoof over 4 grote borden verdelen en bestrooien met dille en naar smaak zout en peper.
Kabeljauwstoof met boontjes
hoofdgerecht
null personen
488 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Bevroren vis in stukken snijden. Aardappelen schillen en in vieren snijden. Aardappelen in ruim water met zout opzetten en aan de kook brengen. Na 15 min. koken boontjes toevoegen en nog 5 min. koken. Afgieten, terug in pan doen en saus toevoegen. Weer aan de kook brengen. Stukjes vis toevoegen en voorzichtig in ca. 4 min. in saus gaar laten worden. Dille fijnknippen. Stoof over 4 grote borden verdelen en bestrooien met dille en naar smaak zout en peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
400 g kabeljauwfilet
1 zak kruimige aardappels
600 g gebroken sperziebonen
1 pot tomatensaus
1 schaaltje verse dille