Kabeljauwstoof met boontjes
bewaar
bewaar

Kabeljauwstoof met boontjes

30 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Bevroren vis in stukken snijden. Aardappelen schillen en in vieren snijden. Aardappelen in ruim water met zout opzetten en aan de kook brengen. Na 15 min. koken boontjes toevoegen en nog 5 min. koken. Afgieten, terug in pan doen en saus toevoegen. Weer aan de kook brengen. Stukjes vis toevoegen en voorzichtig in ca. 4 min. in saus gaar laten worden. Dille fijnknippen. Stoof over 4 grote borden verdelen en bestrooien met dille en naar smaak zout en peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauwstoof met boontjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig