Verse groenten met korianderdip
Aan de slag
Roer een dipsaus van de yoghurt met de olie, de koriander en zout en peper naar smaak. Kook de aspergetips 1-2 min. in een laagje water met zout. Was de radijsjes (verwijder niet het groene stronkje; daaraan kun je de radijs vastpakken om mee te dippen). Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in repen van 5 cm. Dip de groenten in de korianderdip.
Verse groenten met korianderdip
null personen
135 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Roer een dipsaus van de yoghurt met de olie, de koriander en zout en peper naar smaak. Kook de aspergetips 1-2 min. in een laagje water met zout. Was de radijsjes (verwijder niet het groene stronkje; daaraan kun je de radijs vastpakken om mee te dippen). Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in repen van 5 cm. Dip de groenten in de korianderdip.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
200 ml Griekse yoghurt
1 el olijfolie extra vierge
1 zakje verse koriander
1 schaaltje groene aspergetips
1 bosje radijs
1 komkommer