Geroosterde zalm op aardappelsalade
bewaar
bewaar

Geroosterde zalm op aardappelsalade

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelschijfjes in ca. 15 minuten gaar. Snijd de venkel in smalle ringen en kook ze 1 minuut mee met de aardappelen. Roer een dressing van de mayonaise, 2 eetlepels citroensap, 75 ml water en zout en peper naar smaak. Giet de aardappelen en de venkel af, schep ze om met de dressing en laat de aardappel-salade helemaal afkoelen.

Dep de zalmfilets droog met keukenpapier. Bestrijk de zalm met 1-2 eetlepels citroensap en olijfolie, bestrooi ze met zout en peper en laat het ca. 5 minuten intrekken. Meng de komkommer en de veldsla door de aardappelsalade.

Verhit een antiaanbakkoekenpan en bak hierin de zalmfilets aan beide kanten 3 minuten. Serveer de aardappelsalade erbij.

algemeenRoer eventueel wat geraspte citroenschil door de dressing, voor een frisse citroensmaak.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroosterde zalm op aardappelsalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig