Zeewolffilet met een kruidenslaatje
bewaar
bewaar

Zeewolffilet met een kruidenslaatje

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Dep de zeewolffilet droog met keukenpapier en besmeer aan beide kanten met de mediterrane boter. Bewaar de zeewolffilet afgedekt in de koelkast. Snijd de knoflookstengels in de lengte in dunne repen en meng ze met de dille, peterselie en rucolacress. Bewaar het kruidenslaatje afgedekt in de koelkast.

Leg de zeewolffilet op een ingevet rooster boven heet vuur en gril ze in 6-8 minuten net gaar; keer de vis halverwege de grilltijd. Verdeel de zeewolffilet over vier borden. Schep het kruidenslaatje op de vis, druppel de olie erover en maal er nog wat peper over.

algemeenMaak het kruidenslaatje met uw favoriete kruiden: ook basilicum, tijm en bieslook combineren goed.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zeewolffilet met een kruidenslaatje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig