Viscouscous met zomergroenten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Rasp de helft van de limoenschil en pers de vrucht uit. Schep de limoenrasp, driekwart van het limoensap en de kippenbouillon in een ovenschaal en meng dit met de paprika en aubergine door de couscous, breng met peper op smaak. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet 15 minuten in de oven. Haal de schaal uit de oven, verwijder de folie en schep de tomaten en de vis op de couscous. Verwarm de couscous nog 10 minuten in de oven. Bestrooi de vis met zout en peper naar smaak. Besprenkel de vis en de couscous voor het serveren met de rest van het limoensap en de olie.
Viscouscous met zomergroenten
hoofdgerecht
null personen
320 kcal
20 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Rasp de helft van de limoenschil en pers de vrucht uit. Schep de limoenrasp, driekwart van het limoensap en de kippenbouillon in een ovenschaal en meng dit met de paprika en aubergine door de couscous, breng met peper op smaak. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet 15 minuten in de oven. Haal de schaal uit de oven, verwijder de folie en schep de tomaten en de vis op de couscous. Verwarm de couscous nog 10 minuten in de oven. Bestrooi de vis met zout en peper naar smaak. Besprenkel de vis en de couscous voor het serveren met de rest van het limoensap en de olie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
250 ml kippenbouillon
1 zak paprikamix
1 aubergine
150 g couscous
6 tomaten
2 x 150 g schelvisfilet
2 el olijfolie extra vierge
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
ovenschaal inhoud ca. 2 liter