Gepofte aardappel 6 keer anders
6 x barbecue-inspiratie met één basis: de aardappel.
Aan de slag
Boen de aardappelen schoon en kook ze in een pan met ruim water met wat zout in 15 minuten bijna gaar. Laat in een vergiet uitlekken en wat afkoelen. Bestrijk de aardappelen rondom met de olijfolie en verpak elke aardappel in een stuk aluminiumfolie.
Leg de aardappelen op de hete barbecue en gaar ze in 25 minuten. Snijd de aardappel in de lengte in en serveer bijvoorbeeld met paprika-fetasaus, zoals op de foto.
Aardappel poffen op de barbecue
Instructievideo - 00:33 min.
Gepofte aardappel 6 keer anders
6 x barbecue-inspiratie met één basis: de aardappel.
bijgerecht
null personen
235 kcal
45 min. bereiden
Aan de slag
Boen de aardappelen schoon en kook ze in een pan met ruim water met wat zout in 15 minuten bijna gaar. Laat in een vergiet uitlekken en wat afkoelen. Bestrijk de aardappelen rondom met de olijfolie en verpak elke aardappel in een stuk aluminiumfolie.
Leg de aardappelen op de hete barbecue en gaar ze in 25 minuten. Snijd de aardappel in de lengte in en serveer bijvoorbeeld met paprika-fetasaus, zoals op de foto.
variatietip:
variatietip:
variatietip:
variatietip:
variatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 vastkokende aardappelen
2 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
barbecue