Currysalsa met rozijnen
bewaar
bewaar

Currysalsa met rozijnen

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

In steelpan olie verwarmen en sjalotten 5 min. heel zachtjes fruiten. Currypasta toevoegen en al roerend 1 min. meefruiten. Rozijnen en 150 ml water toevoegen, aan de kook brengen en alles 10 min. heel zachtjes laten koken. Naar smaak limoensap, zout, en peper door salsa roeren. Salsa laten afkoelen en koriander erdoor roeren. Salsa tot gebruik, afgedekt, bewaren. Lekker bij o.a. gemarineerd varkensvlees, kip, kalkoen en gegrild naanbrood.

algemeenWarm is deze salsa ook heel erg lekker, vooral bij varkensvlees.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Currysalsa met rozijnen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig