Roergebakken mihoen met tofu en prei
Aan de slag
Mihoen in stukken breken en in kom doen. Overgieten met kokend water en 15 seconden laten wellen. In vergiet afspoelen onder koud stromend water en laten uitlekken. In wok olie verhitten en tofu ca. 5 minuten roerbakken. Knoflook, gember en shii-takes toevoegen en 2 minuten meebakken. Mihoen, prei, taugé, sojasaus en sherry erdoor scheppen en alles al omscheppend nog 5 minuten bakken. Koriander erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Overdoen in een schaal en besprenkelen met sesamolie.
Roergebakken mihoen met tofu en prei
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mihoen in stukken breken en in kom doen. Overgieten met kokend water en 15 seconden laten wellen. In vergiet afspoelen onder koud stromend water en laten uitlekken. In wok olie verhitten en tofu ca. 5 minuten roerbakken. Knoflook, gember en shii-takes toevoegen en 2 minuten meebakken. Mihoen, prei, taugé, sojasaus en sherry erdoor scheppen en alles al omscheppend nog 5 minuten bakken. Koriander erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Overdoen in een schaal en besprenkelen met sesamolie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
250 g mihoen
3 eetlepels olie
1 teentje knoflook
2 bakken roerbaktofu pittig gekruid
4 cm verse gemberwortel
150 g shii-takes
1 prei
125 g taugé
2 eetlepels lichte sojasaus
1 eetlepel droge sherry
½ zakje verse koriander
1 eetlepel sesamolie
Dit heb je nodig
wok