Pompoenstoofschotel met vis
Aan de slag
Kokosmelk mengen met rode peper, komijn, kurkuma en gember. Yoghurt erdoor scheppen. In pan bouillon en pompoenblokjes afgedekt 10 min. laten sudderen. Vis door pompoen scheppen en nog 10 min. meestoven. Pan van vuur nemen en voorzichtig kokos-yoghurtmengsel door pompoen scheppen. Op smaak brengen met zout. Pan van vuur nemen. Gerecht garneren met koriander en bosuitjes.
Pompoenstoofschotel met vis
hoofdgerecht
null personen
310 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Kokosmelk mengen met rode peper, komijn, kurkuma en gember. Yoghurt erdoor scheppen. In pan bouillon en pompoenblokjes afgedekt 10 min. laten sudderen. Vis door pompoen scheppen en nog 10 min. meestoven. Pan van vuur nemen en voorzichtig kokos-yoghurtmengsel door pompoen scheppen. Op smaak brengen met zout. Pan van vuur nemen. Gerecht garneren met koriander en bosuitjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
200 ml kokosmelk
½ rode peper
2 tl gemalen komijn (djinten)
2 tl kurkuma
3 tl verse gemb,erwortel
250 ml volle yoghurt
250 ml visbouillon
500 g pompoen
600 g zeewolffilets
½ zakje verse koriander
3 bosuitjes