Varkensfiletlapjes met aardappelsalade
Aan de slag
Verwarm de grill voor of steek de barbecue aan. Meng 1 el olie met de ketjap en de knoflook en breng deze marinade op smaak met peper en zout. Bestrijk de filetlapjes met de marinade en marineer ze afgedekt tijdens de bereiding van de aardappelsalade.
Breng de aardappelschijfjes in een laag water met zout aan de kook en kook ze in 3 min. gaar. Giet af en laat in een lage wijde schaal snel afkoelen. Schep de rauwkost, de ananas en de sladressing voorzichtig erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Rooster de filetlapjes in 4-5 min. per kant goudbruin en gaar. Leg ze op 4 borden en schep er de aardappelsalade bij.
Varkensfiletlapjes met aardappelsalade
hoofdgerecht
null personen
485 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de grill voor of steek de barbecue aan. Meng 1 el olie met de ketjap en de knoflook en breng deze marinade op smaak met peper en zout. Bestrijk de filetlapjes met de marinade en marineer ze afgedekt tijdens de bereiding van de aardappelsalade.
Breng de aardappelschijfjes in een laag water met zout aan de kook en kook ze in 3 min. gaar. Giet af en laat in een lage wijde schaal snel afkoelen. Schep de rauwkost, de ananas en de sladressing voorzichtig erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Rooster de filetlapjes in 4-5 min. per kant goudbruin en gaar. Leg ze op 4 borden en schep er de aardappelsalade bij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
3 el olijfolie
2 el ketjap manis
1 teen knoflook
2 schalen varkensfiletlapjes
2 zakken aardappelschijfjes naturel
2 zakjes paprika rauwkost
1 blik ananasstukjes
5 el sladressing honing/mosterd
Dit heb je nodig
grill of barbecue