Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
Aan de slag
In (soep)pan olie verhitten. Spekblokjes knapperig uitbakken. Knoflook kort meebakken. Groenten al omscheppend 3 min. meebakken. Helft van kruiden, wijn, inhoud van blikken soep en gehaktballetjes toevoegen. Soep 10 min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met zout en peper. Rest van kruiden in soep strooien. Lekker met warm (volkoren)stokbrood, bedruppeld met olijfolie.
Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
hoofdgerecht
null personen
370 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
In (soep)pan olie verhitten. Spekblokjes knapperig uitbakken. Knoflook kort meebakken. Groenten al omscheppend 3 min. meebakken. Helft van kruiden, wijn, inhoud van blikken soep en gehaktballetjes toevoegen. Soep 10 min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met zout en peper. Rest van kruiden in soep strooien. Lekker met warm (volkoren)stokbrood, bedruppeld met olijfolie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 el olijfolie
100 g magere spekblokjes
2 teentjes knoflook
400 g ratatouille-groentemix
1 zakje verse Italiaanse kruidenmix
500 ml krachtige rode wijn
2 blikken heldere ossenstaartsoep
1 schaaltje gehaktballetjes