Kipspiesjes in currymarinade
Aan de slag
Meng de limoenschil, limoensap, tandooripasta en kokosmelk door elkaar en marineer de kipblokken hierin minimaal 30 min. in de koelkast.
Steek de gemarineerde blokken kip op 12 stokjes, bestrijk ze met 2 el olie en gril de spiesjes in de grillpan in 8 minuten. Lekker met fijngehakte cashewnoten.
Kipspiesjes in currymarinade
bijgerecht
null porties
115 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Meng de limoenschil, limoensap, tandooripasta en kokosmelk door elkaar en marineer de kipblokken hierin minimaal 30 min. in de koelkast.
Steek de gemarineerde blokken kip op 12 stokjes, bestrijk ze met 2 el olie en gril de spiesjes in de grillpan in 8 minuten. Lekker met fijngehakte cashewnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
2 el tandooripasta
100 ml kokosmelk
500 g kipfilet
Dit heb je nodig
satéstokjes