Mangosalade met runderworstjes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten en schep ze om met de olie. Leg de aardappelen op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster de aardappelen in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout. Steek de barbecue aan. Gril de runderchipolata in ca. 5 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Meng de tomaat, mango, ui en maiskorrels in een schaal. Schep de sladressing erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de runderchipolata en de salade over 4 borden. Serveer met de geroosterde aardappelen.
Barbecue aansteken
Instructievideo - 01:07 min.
Mangosalade met runderworstjes
hoofdgerecht
null personen
630 kcal
20 min. bereiden
40 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten en schep ze om met de olie. Leg de aardappelen op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster de aardappelen in ca. 40 min. goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout. Steek de barbecue aan. Gril de runderchipolata in ca. 5 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Meng de tomaat, mango, ui en maiskorrels in een schaal. Schep de sladressing erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de runderchipolata en de salade over 4 borden. Serveer met de geroosterde aardappelen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappelen
2 el olijfolie
1 schaal runderchipolata
4 tomaten
½ mango
1 rode ui
1 blikje maiskorrels
3 el sladressing knoflook
Dit heb je nodig
bakpapier