Cajunkip met paprika
Aan de slag
Snijd de bleekselderijstengels in plakjes en het groene blad fijn. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de kip 2 min. Voeg de bleekselderij en de paprika toe en bak 3 min. mee. Bestrooi met de cajunkruiden en bak nog 1 min. Voeg de tomatenblokjes toe en stoof de kip met de deksel op de pan in ca. 8 min. gaar.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een ruime koekenpan en bak de aardappelpartjes in ca. 10 min. goudgeel en gaar. Bestrooi met het paprikapoeder en bak nog 1 min.
Verdeel de cajunkip over 4 diepe borden en serveer met de aardappelpartjes. Bestrooi met het selderijblad.
Cajunkip met paprika
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bleekselderijstengels in plakjes en het groene blad fijn. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de kip 2 min. Voeg de bleekselderij en de paprika toe en bak 3 min. mee. Bestrooi met de cajunkruiden en bak nog 1 min. Voeg de tomatenblokjes toe en stoof de kip met de deksel op de pan in ca. 8 min. gaar.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een ruime koekenpan en bak de aardappelpartjes in ca. 10 min. goudgeel en gaar. Bestrooi met het paprikapoeder en bak nog 1 min.
Verdeel de cajunkip over 4 diepe borden en serveer met de aardappelpartjes. Bestrooi met het selderijblad.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
500 g bleekselderij
4 el olijfolie
300 g kipfilet
1 rode paprika
1 el cajunkruiden
1 blik tomatenblokjes
2 zakken aardappelpartjes
2 tl paprikapoeder