Worteldip met chilisaus
Aan de slag
Kook de wortelen in 6 min. beetgaar en giet af. Pureer de wortelen, olie, chilisaus en knoflookpuree met de staafmixer of in de keukenmachine tot een gladde saus.
Schep de dip in een bakje en breng op smaak met peper en zout. Laat de smaken minimaal 30 min. intrekken.
Worteldip met chilisaus
bijgerecht
null personen
40 kcal
5 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Kook de wortelen in 6 min. beetgaar en giet af. Pureer de wortelen, olie, chilisaus en knoflookpuree met de staafmixer of in de keukenmachine tot een gladde saus.
Schep de dip in een bakje en breng op smaak met peper en zout. Laat de smaken minimaal 30 min. intrekken.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
200 g wortel
1 el olijfolie
2 el zoete chilisaus
1 mespunt knoflookpuree
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine