Cocktail van roze garnalen met sinaasappel en olijven
bewaar
bewaar

Cocktail van roze garnalen met sinaasappel en olijven

15 min. bereiden / 30 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Schil de sinaasappels met een scherp mesje tot op het vruchtvlees. Snijd de partjes tussen de vliezen uit en vang het uitlopende sap op in een ruime schaal.

Klop met een vork de balsamicoazijn en olijfolie door het opgevangen sinaasappelsap. Voeg naar smaak zout toe. Schep de garnalen, partjes sinaasappel en olijven erdoor en laat de smaken in de koelkast in ca. 30 min. intrekken.

Schep de cocktail voorzichtig nog een keer door. Verdeel de cocktail over 4 coupes of mooie glazen. Lekker met warme toast met roomboter.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cocktail van roze garnalen met sinaasappel en olijven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig