Minikebabs
bewaar
bewaar

Minikebabs

Met deze kruidige spiesjes op de barbecue is het op en top zomer!

15 min. bereiden

licht pittig

5 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de knoflook en peterselie fijn. Snijd de saucijzen open en haal het vlees uit het velletje. Voeg de knoflook, sambal en peterselie toe aan de saucijsvlees en kneed goed door.

Verdeel het vlees in rolletjes (per persoon 1) en steek er een prikker in. Verhit de grillpan en bak de kebabs in ca. 6 min. bruin en gaar. Keer regelmatig. Serveer met de tzatziki.

combinatietipMaak een saladedressing door fijngesneden peterselie te mengen met 1 el azijn, ½ tl mosterd en 4 el olijfolie.

Tzatziki maken

Instructievideo - 00:56 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Minikebabs

Met deze kruidige spiesjes op de barbecue is het op en top zomer!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig