Slablaadjes met gebakken biefstuk
Kleurrijk hapje met knapperige sla en malse biefstuk.
Aan de slag
Snijd de biefstuk in reepjes. Schaaf de kaas in flinters. Verwijder buitenste bladeren van kropsla. Neem per persoon een mooie blaadje uit het hart (de rest wordt niet gebruikt). Verdeel ze over een schaal.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstukreepjes op hoog vuur in 1 min. rosé. Bestrooi de biefstukreepjes met peper en zout. Verdeel het vlees over de slablaadjes. Bestrooi met de kaasflinters.
Slablaadjes met gebakken biefstuk
Instructievideo - 01:17 min.
Slablaadjes met gebakken biefstuk
Kleurrijk hapje met knapperige sla en malse biefstuk.
null personen
100 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de biefstuk in reepjes. Schaaf de kaas in flinters. Verwijder buitenste bladeren van kropsla. Neem per persoon een mooie blaadje uit het hart (de rest wordt niet gebruikt). Verdeel ze over een schaal.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstukreepjes op hoog vuur in 1 min. rosé. Bestrooi de biefstukreepjes met peper en zout. Verdeel het vlees over de slablaadjes. Bestrooi met de kaasflinters.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 AH Excellent biefstukken
75 g Parmigiano Reggiano
1 kropsla
4 el traditionele olijfolie