Brosse kokoskoeken
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C. Klop de eiwitten van de eieren schuimig. Voeg de bakpoeder, zout en de basterdsuiker toe. Klop tot glanzende pieken. Spatel het merg van het vanillestokje, amandelschaafsel en de kokos erdoor. Schep 12 bergjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ca. 25 min. goudbruin. Laat afkoelen op een rooster.
Brosse kokoskoeken
null porties
175 kcal
15 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C. Klop de eiwitten van de eieren schuimig. Voeg de bakpoeder, zout en de basterdsuiker toe. Klop tot glanzende pieken. Spatel het merg van het vanillestokje, amandelschaafsel en de kokos erdoor. Schep 12 bergjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ca. 25 min. goudbruin. Laat afkoelen op een rooster.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 eieren
1 mespunt bakpoeder
1 mespunt zout
100 g basterdsuiker
1 vanillestokje
30 g gemalen amandelschaafsel
250 g geraspte kokos