Vlammende vulkaan
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een wok en roerbak de groenten 5 min. Voeg de tomato frito en Italiaanse kruiden toe en warm nog 3 min. door.
Leg een pannenkoek in de quichevorm. Schep een flinke lepel groentesaus in het midden van de pannenkoek, zodat er een berg ontstaat. Leg hier weer een pannenkoek op en schep daar weer een lepel groentesaus op. Ga zo door tot de saus en pannenkoeken op zijn en eindig met een pannenkoek.
Snijd de brie in de lengte in 5 plakken en leg ze rondom op de berg (dit is de sneeuw op de berg). Bak de pannenkoekenvulkaan ca. 15 min. in de oven.
Haal de vulkaan uit de oven en maak met de ketchup stroompjes ‘lava’ tussen de gesmolten kaas. Serveer direct.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Vlammende vulkaan
hoofdgerecht
null porties
695 kcal
20 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een wok en roerbak de groenten 5 min. Voeg de tomato frito en Italiaanse kruiden toe en warm nog 3 min. door.
Leg een pannenkoek in de quichevorm. Schep een flinke lepel groentesaus in het midden van de pannenkoek, zodat er een berg ontstaat. Leg hier weer een pannenkoek op en schep daar weer een lepel groentesaus op. Ga zo door tot de saus en pannenkoeken op zijn en eindig met een pannenkoek.
Snijd de brie in de lengte in 5 plakken en leg ze rondom op de berg (dit is de sneeuw op de berg). Bak de pannenkoekenvulkaan ca. 15 min. in de oven.
Haal de vulkaan uit de oven en maak met de ketchup stroompjes ‘lava’ tussen de gesmolten kaas. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
3 el olijfolie
2 zakken champignon roerbakmix Italiaans
2 pakjes tomato frito
1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
1 pak ambachtelijke pannenkoeken meergranen
150 g roombrie
4 el tomatenketchup
Dit heb je nodig
quichevorm (Ø 26 cm)