Frittatarondjes met Hollandse garnalen
Aan de slag
Bosuitjes schoonmaken en in schuine stukjes van ca. 3 cm snijden. In kom eieren met melk, royaal zout en peper luchtig kloppen. In koekenpan olie verhitten en bosui ca. 2 minuten bakken. Bosui gelijkmatig over pan verdelen en eiermengsel erbij schenken. Vuur laag draaien en ei in ca. 10 minuten zachtjes laten stollen. Intussen grill voorverwarmen op hoogste stand. Als ei bijna is gestold, pan vlak onder hete grill zetten. Omelet in ca. 3 minuten goudbruin laten kleuren. Omelet uit pan op plank laten glijden en met uitsteekrondje of glas ca. 16 mooie rondjes uit frittata steken.
Garnalen over frittatarondjes verdelen en beetje vissaus erover scheppen. Hapjes garneren met sprietjes bieslook.
Frittatarondjes met Hollandse garnalen
null porties
370 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Bosuitjes schoonmaken en in schuine stukjes van ca. 3 cm snijden. In kom eieren met melk, royaal zout en peper luchtig kloppen. In koekenpan olie verhitten en bosui ca. 2 minuten bakken. Bosui gelijkmatig over pan verdelen en eiermengsel erbij schenken. Vuur laag draaien en ei in ca. 10 minuten zachtjes laten stollen. Intussen grill voorverwarmen op hoogste stand. Als ei bijna is gestold, pan vlak onder hete grill zetten. Omelet in ca. 3 minuten goudbruin laten kleuren. Omelet uit pan op plank laten glijden en met uitsteekrondje of glas ca. 16 mooie rondjes uit frittata steken.
Garnalen over frittatarondjes verdelen en beetje vissaus erover scheppen. Hapjes garneren met sprietjes bieslook.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
8 bosuitjes
6 eieren
200 ml volle melk
0 zout
0 peper
1 bakje (Hollandse)garnalen
2 eetlepels (olijf)olie
1 bakje verse vissaus 'cocktail'
½ zakje verse bieslook
Dit heb je nodig
uitsteekvormpje van ca. 4 cm
koekenpan met anti-aanbaklaag met ovenvaste steel