Gambaspiesen met paprika en ananas
Aan de slag
Laat de garnalen 1 uur marineren in de teriyakisaus. Snijd de gegrilde paprika in stukken van 3 cm.
Steek de barbecue aan. Rijg de garnalen, paprika en ananas om en om aan de satéprikkers.
Gril de spiesen op de barbecue in 5 min. gaar. Lekker met komkommer-mangosalade (voor recept zie ah.nl/allerhande).
Garnalen grillen op de barbecue
Instructievideo - 00:45 min.
Gambaspiesen met paprika en ananas
hoofdgerecht
null personen
140 kcal
20 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Laat de garnalen 1 uur marineren in de teriyakisaus. Snijd de gegrilde paprika in stukken van 3 cm.
Steek de barbecue aan. Rijg de garnalen, paprika en ananas om en om aan de satéprikkers.
Gril de spiesen op de barbecue in 5 min. gaar. Lekker met komkommer-mangosalade (voor recept zie ah.nl/allerhande).
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 zak reuzengarnalen
½ flesje woksaus teriyaki
1 potje gegrilde rode paprika
1 bakje verse ananasstukjes
Dit heb je nodig
12 satéstokjes, minstens 30 min. geweekt in water