Geroosterde garnalen
Het gevoel van een dagje strand op je bord. Lekker bij de borrel of in een salade of pasta.
Aan de slag
Dep de garnalen droog. Snijd de knoflook fijn. Pers de citroen en sinaasappel uit en meng het sap met de olie en knoflook. Snijd de rozemarijnnaaldjes fijn en voeg toe.
Meng de marinade door de garnalen, voeg peper en eventueel zout toe en schep om. Laat 30 min. afgedekt in de koelkast marineren.
Verhit de grillpan. Neem de garnalen uit de marinade en gril ze in 4 min. gaar. Keer halverwege. Leg op een schaal en serveer direct. Lekker!
Geroosterde garnalen
Instructievideo - 01:42 min.
Geroosterde garnalen
Het gevoel van een dagje strand op je bord. Lekker bij de borrel of in een salade of pasta.
hoofdgerecht
null personen
110 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Dep de garnalen droog. Snijd de knoflook fijn. Pers de citroen en sinaasappel uit en meng het sap met de olie en knoflook. Snijd de rozemarijnnaaldjes fijn en voeg toe.
Meng de marinade door de garnalen, voeg peper en eventueel zout toe en schep om. Laat 30 min. afgedekt in de koelkast marineren.
Verhit de grillpan. Neem de garnalen uit de marinade en gril ze in 4 min. gaar. Keer halverwege. Leg op een schaal en serveer direct. Lekker!
combinatietip:
combinatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
450 g diepvries rauwe en ongepelde reuzengarnalen
1 teen knoflook
1 citroen
1 medium handsinaasappel
3 el traditionele olijfolie
1 takje rozemarijn
Dit heb je nodig
barbecue of grillpan