Reuzenbonen in tomatensaus
Aan de slag
In vergiet bonen met koud water afspoelen en laten uitlekken. Ui en knoflook pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en ui en knoflook ca. 2 minuten zachtjes bakken. Tomatenblokjes met vocht, paprikapoeder, zout en cayennepeper erdoor roeren en ca. 5-10 minuten verwarmen tot dikke saus ontstaat. Bonen door saus scheppen en even meewarmen. Kruiden fijnsnijden en erdoor roeren. Pitabroodjes roosteren en in vieren snijden. Bonen warm of lauwwarm in puntjes pita scheppen.
Reuzenbonen in tomatensaus
null personen
235 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In vergiet bonen met koud water afspoelen en laten uitlekken. Ui en knoflook pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en ui en knoflook ca. 2 minuten zachtjes bakken. Tomatenblokjes met vocht, paprikapoeder, zout en cayennepeper erdoor roeren en ca. 5-10 minuten verwarmen tot dikke saus ontstaat. Bonen door saus scheppen en even meewarmen. Kruiden fijnsnijden en erdoor roeren. Pitabroodjes roosteren en in vieren snijden. Bonen warm of lauwwarm in puntjes pita scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 blik reuzenbonen
1 ui
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olie
1 blik tomatenblokjes
1 theelepel paprikapoeder
0 zout
1 snufje cayennepeper
2 takjes munt
4 shoarmabroodjes