Provençaalse boerenomelet
Alles in één pan en bakken maar: dit heerlijke gerecht van ei en groenten lust íédereen.
Aan de slag
Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Voeg de aardappelen toe en bak al omscheppend ca. 5 min. Voeg de roerbakgroenten toe en bak ca. 3 min. mee.
Klop de eieren los in een kom met de melk, peper en zout. Schenk het eiermengsel bij het aardappel-groentemengsel. Laat het ei op matig vuur in ca. 20 min. stollen.
Was de appel, snijd in vieren, verwijder het klokhuis en snijd in plakjes. Meng de appel met de veldsla en de dressing. Serveer de omelet met de salade.
Provençaalse boerenomelet
Alles in één pan en bakken maar: dit heerlijke gerecht van ei en groenten lust íédereen.
hoofdgerecht
null personen
365 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Voeg de aardappelen toe en bak al omscheppend ca. 5 min. Voeg de roerbakgroenten toe en bak ca. 3 min. mee.
Klop de eieren los in een kom met de melk, peper en zout. Schenk het eiermengsel bij het aardappel-groentemengsel. Laat het ei op matig vuur in ca. 20 min. stollen.
Was de appel, snijd in vieren, verwijder het klokhuis en snijd in plakjes. Meng de appel met de veldsla en de dressing. Serveer de omelet met de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
3 el traditionele olijfolie
450 g voorgekookte aardappelschijfjes
450 g Franse roerbakgroente
6 middelgrote eieren
2 el halfvolle melk
1 Elstar appel
75 g veldsla
4 el honing-mosterddressing