Puree met gebakken tomaten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaten wassen, in stukjes snijden, in ovenschaal leggen en besprenkelen met olie, peper en zout. Knoflook pellen en snipperen en over tomaten verdelen. Tomaten ca. 15 minuten in oven bakken. Intussen salami in blokjes snijden. Olijven in ringetjes snijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Salami en olijven door puree scheppen. Sla in slaschaal doen, gebakken tomaten erover verdelen en azijn erover sprenkelen. Puree serveren met salade.
Puree met gebakken tomaten
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaten wassen, in stukjes snijden, in ovenschaal leggen en besprenkelen met olie, peper en zout. Knoflook pellen en snipperen en over tomaten verdelen. Tomaten ca. 15 minuten in oven bakken. Intussen salami in blokjes snijden. Olijven in ringetjes snijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Salami en olijven door puree scheppen. Sla in slaschaal doen, gebakken tomaten erover verdelen en azijn erover sprenkelen. Puree serveren met salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
600 g romatomaten
3 eetlepels Italiaanse olijfolie
2 teentjes knoflook
1 goudsalami
75 g zwarte olijven zonder pit
1 pak aardappelpuree à la minute
1 zak gemengde sla extra
2 eetlepels balsamicoazijn
Dit heb je nodig
ovenschaal