Macaroni á la Cecile

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 15-04-2005 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 g spekreepjes
  • 250 g champignons
  • 2 blikjes tomatenpuree
  • 100 g danish blue
  • 200 ml sourcream
  • 500 g fusilli (of andere soort macaroni)

Bereiden

Kook de pasta zoals op de gebruiksaanwijzing staat Snij de champignons in plakjes bak de spekjes, (bak ze niet helemaal uit) roer de champignons erdoor heen verkruimel intussen de danish blue. roer door het champignon-spekmengsel de 2 blikjes tomaten puree en de danish blue, roer net zolang totdat de saus een egale kleur heeft. Doe tot slot zoveel sourcream erbij als je lekker vindt (hoe meer hoe slapper de smaak van de saus wordt) roer tot slot de macaroni erdoor heen. lekker met rucola slamelange ==================== Deze naam heeft ook een geschiedenis. Toen ik vroeger ging oppassen bij mijn tante, die Cecile heet, kreeg ik soms deze macaroni. Ik was zo dol op deze macaroni dat ik aan mijn moeder vroeg of ze ook 'die macaroni van Cecile' wilde maken. Zodoende noem ik het Macaroni á la Cecile

Materialen

Grote pan voor de saus

Bronvermelding