Borrelhapje hamrolletjes met monchou

Anders, Hapje, 12 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 19-03-2007 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pakje Monchou
  • 1 stuks rode paprika
  • 1 stuks ui
  • 150 gram AH achterham voorverpakt

Bereiden

1. Snijd het uitje en de paprika zo fijn mogelijk (dit kan ook met de keukenmachine) 2. Maak de monchou zacht / luchtig met de keukenmachine of prak met de hand de monchou zacht. 3. Meng er naar eigen smaak het fijngesneden uitje en paprika doorheen. Let op: wees voorzichtig met de hoeveelheid ui die je er doorheen roert want anders wordt de ui te overheersend. 4. Rol een plakje ham uit en leg hierop wat monchou en rol het hamrolletje op. Zet het hamrolletje vast met een cocktailprikker. 5. Laat het een uurtje op smaak komen in de koelkast in een luchtdichte (tupperware) doos. (want anders smaakt je gebak naar uien)

Materialen

cocktailprikkers

Bronvermelding