An's snelle oosterse biefstuk

Roerbakken, Hoofdgerecht, 2 personen, Oosters.
Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 07-01-2008 | 16 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 kogelbiefstukjes
  • 1 teentje knoflook
  • 400 gr. champignonroerbakmix AH
  • 1 rode paprika
  • 4 eetl. ketjap manis
  • 2-3 eetl. suiker
  • 150 gr. ongezouten cashewnoten

Bereiden

Snijd de paprika in ruiten. Bak de biefstukjes zoals je zelf lekker vindt. Haal ze uit de pan. Roerbak in het overgebleven braadvet de uitgeperste knoflook, dan de champignonmix erbij en daarna de paprika erbij. Voeg de ketjap en de suiker toe. Als laatste de cashewnoten toevoegen. Leg de biefstukken op een bord en verdeel deze roerbak eroverheen. Het is ook heel lekker om de biefstuk na het bakken in plakjes te snijden en later aan de gebakken groetenmix toe te voegen. Serveer er dan rijst bij. En een stokbroodjes met mijn knoflooksaus (zie recept)

Materialen

goede braadpan/wok. Knoflookpers.

Bronvermelding