Basilicum-roomkaasrolletjes

Brood/sandwiches, Brunch, 20 personen, Hollands.
Voorbereiding: 30 minuten, Wachten: 120 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 17-04-2005 | 20 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 bruinbrood in lengte gesneden
  • 200 gram verse roomkaas (bijv. monchou)
  • 2-3 el melk
  • zout, peper
  • 4 el fijngesneden basilicum
  • 1 avocado

Bereiden

Verwijder korsten van het brood en rol de plakken met de deegroller iets uit. Roer de roomkaas los en roer er de melk, zout, peper en de basilicum door. Bestrijk het brood met het roomkaasmengsel en verdeel hierover de in heel dunne (bijv. met kaasschaaf) gesneden plakjes avocado. (laat boven en onder van de rolrichting vrij) Rol het brood vanaf de smalle kant op. Verpak de rolletjes strak in plastic folie en laat ca. 2 uur opstijven in de koelkast. Snijd voor het serveren in dunne plakjes

Bronvermelding