BBQ-Tip: Ingepakte Karbonades extra lekker na een nachtje in de koelkast, van Mary

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 480 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 19-12-2019 | 28 keer bewaard

Ingrediënten

  • karbonades .......

Bereiden

Heel lekker is het om de avond voor het barbecuen de karbonades stuk voor stuk in te pakken in een stuk aluminiumfolie met: - wat olijfolie peper en zout wat gesnipperde knoflook een paar druppels citroensap en een keuze uit de volgende kruidencombinaties: *bieslook met peterselie en dille *tijm, marjolein (en eventueel nog wat rozemarijn) *Kruizemunt, rozemarijn, bonenkruid *Tijm, peterselie, wat extra knoflook - *Neem niet te dunne rib- of schouderkarbonades

Bronvermelding