Creamcheese Joyce

Gebak, Nagerecht, 8 personen, Anders.

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pak café noir
  • 150 gram boter
  • 2 pakjes mon chou
  • 2 lepels witte basterdsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1/2 liter slagroom
  • 1 blik vlaaivulling (b.v. kersen)
  • 2 kiwi's

Bereiden

Doe de boter in een steelpan en laat op een laag vuurtje smelten. Verkruimel alle koekjes. Roer de koekkruimels door de gesmolten boter. Maak van dit koekmengsel een bodem in een ronde springvorm (+/- 22 a 24 cm). Prak de mon chou en de basterdsuiker door elkaar en klop de slagroom en de vanillesuiker stijf. Lepel de mon chou door de slagroom en verdeel dit over de taartbodem. Laat de taart minimaal 2 uur opstijven in de koelkast (een nacht is nog beter). Doe als laatste stap de vlaaivulling erop en garneer met plakjes kiwi.

Bronvermelding