Fruit kruimel toetje

Gebak, Nagerecht, 8 personen, Anders.

Laatst aangepast: 01-05-2007 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 180 gram bloem
  • 90 gram gezouten boter
  • 90 gram suiker
  • 2 goudrenetten appels
  • 3 bakjes zacht fruit (bramen, frambozen, bosbessen)

Bereiden

*2 goudrenetten appels. Schillen + dunnen partjes. 3 bakjes zacht fruit (bramen, frambozen, bosbessen.). 2 eetlepel suiker. Zachtjes (laag) opzetten op het vuur!!Zonder water!!, af en toe roeren ong. 30 min. Eventueel teveel sap in een beker gooien (kan je later weer er op gooien). *Terwijl dat fruit opstaat op staat, boter + bloem fijn snijden met 2 messen. Dan met je vingers kruimels maken. Daarna suiker toevoegen en mengen met een vork. *Fruit in een schaal doen (die in de oven kan) dan de kruimels er op en niet roeren dan in de oven. Heten lucht oven 140 graden. Ongeveer 40 min.

Materialen

-schaal die in de oven kan -2 messen -een kom om het in te mengen

Bronvermelding