Menu
Kipfajita's
Ingrediënten
- 2 dubbele kipfilets in repen
- 2 el olijfolie
- 2 grote uien (in ringen)
- 1 rode paprika (in reepjes)
- 1 groene paprika (in reepjes)
- 12 tarwebloem tortilla's
- 250 gram guacamole
- 3 dl zure room
- 4 limoenen (alleen sap) (Marinade)
- 3 el olijfolie (Marinade)
- 1 tl gedroogde oreagano (Marinade)
- 1 el korianderblaadje (Marinade)
Bereiden
Maak de marinade: meng limoensap, olijfolie, oregano, en koriander in een kom, roer de kiprepen erdoor en laat minimaal 4 uur in de koelkast staan.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de kiprepen met de marinade in een braadslee. Dek af met aluminiumfolie, bak ze 30 minuten in de oven en bak ze daarna onafgedekt nog 15 minuten. Snij de gare kip in nog dunnere reepjes.
Verhit ondertussen de olijfolie en bak de ui en paprika's. Leg op elke warme tortilla wat ui en paprika en daarop kip, schep een flinke kwak guacamole en zure room erop, bestrooi met koriander en rol de wrap op.