Penne met romige pepersaus en kipfilet

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 10-05-2007 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 boursin kruidenkaas met peper
  • 300 g penne
  • zout en versgemalen peper
  • 1 grote ui,in blokjes gesneden
  • 2 teentjes knoflook,gehakt
  • 400 g kipfilet in reepjes
  • 250 g kerstomaatjes,gehalveerd
  • 2 el verse basilicum

Bereiden

Kook de penne beetgaar. Kruid de kipfilet met zout en peper. Bak de ui en de knoflook glazig.Voeg de stukjes kip toe. Bak totdat de kipstukjes gaar zijn en ietsje bruin. Roer de kruidenkaas en 1 dl pastakookvocht door het ui kipmengsel,totdat er een gladde saus ontstaat. Giet de pasta af,meng de pasta met de tomaatjes. Meng de saus erdoor. Strooi er wat basilicum over en serveer direct.eet smakelijk!

Bronvermelding