Penne met gerookte zalm en mascarpone

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 10-05-2007 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 350 g penne
  • 1 ui fijngesneden
  • 1 teentje knoflook
  • 1 blik gepelde tomaten in kleine stukjes
  • 200 g gerookte zalm
  • 1 verpakking mascarpone
  • 1 pakje verse dille
  • versgemalen zwrte peper
  • verse italiaanse kruiden(gemengd of diepvries)

Bereiden

Kook de penne beetgaar. Stoof de ui en knoflook in wat olijfolie. Tomaten en kruiden toevoegen,laat 5 minuten pruttelen. Voeg wat mascarpone toe,lepel voor lepel naar smaak. Niet teveel toevoegen! Breng op smaak evt met peper of wat zout. Snijd de gerookte zalm in dunne reepjes en doe ze op t laatst bij de saus. Serveer direct over de penne of serveer de saus apart. Lekker met tomaat mozzarella en basilicumsalade.

Bronvermelding