Menu
Cajun kipfiletsalade
Ingrediënten
- 150 gram kipfilet
- cajunkruiden
- 250 gram gemengde salade
- 1/2 gesneden tomaat
- 1/4 rode paprika
- 1/4 gele paprika
- olijven
- 1 tl geperste knoflook
- 1/2 dl mayonaise
- 1,8 dl witte wijnazijn
- 1/2 tl citroensap
- 1/2 tl tabasco
- 1 el honing
Bereiden
Bestrooi de kipfilet aan beide kanten met de cajunkruiden. Grilleer de kip 3-4 minuten, tot gaar. Af laten koelen en in dunne reepjes snijden. Gemengde salade in een grote slabowl doen, garneren met de tomaat, paprika en olijven. Als laatste de kipfilet erop leggen.
Cajun dressing apart serveren.
Dressing:
Alle ingrediënten goed mengen. Een nacht laten staan in de koeling om de smaken goed te mengen.